Часовоярська міська територіальна громада
Донецька область, Бахмутський район

28 серпня 2021 року о 14.00 год. відбувся захід, присвячений Дню пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність нашої держави

Дата: 28.08.2021 16:37
Кількість переглядів: 1022

28 серпня 2021 року о 14.00 год. в малій залі Комунального закладу «Будинок культури Часовоярської міської територіальної громади» за адресою: м. Часів Яр. вул Центральна, 3, відбувся захід, присвячений Дню пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність нашої держави.

Під час заходу з промовою виступив секретар Часовоярської міської ради Сергій Чаус, який наголосив на тому, що відважні українські воїни стали символом гідності, кожен з них вчинив подвиг, повставши проти насилля та несправедливості, віддавши життя за нову, відроджену Україну, саме їхні подвиги надихають сотні тисяч українців на боротьбу з російською агресією. А також нагадав присутнім, що головною місією гідного громадянина є захист своєї держави, своєї землі, своїх родин, повага та шанування героїв сьогодення, які постали на захист суверенітету, територіальної цілісності України, та пам’ять про загиблих героїв, які прагнули зробити усе, щоб у нас було достойне майбутнє і віддали за цю мрію найдорожче – своє життя.

Також з промовою виступив учасник операції по звільненню м. Попасна, м. Лисичанська, м. Іловайська, боїв на Світлодарській дузі та районного центру Мар’янка, нагороджений президентом України орденом «За мужність» ІІІ ступеня — Дмитро Гордєнко, який розповів про тяжкі запеклі бої за Іловайськ, які втрати були понесені під час бою, скільки захисників загинуло та  скільки потрапило в полон.

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність нашої держави.Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь