A A A K K K
для людей із порушенням зору
Часовоярська міська територіальна громада
Донецька область, Бахмутський район

ПОЗАЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ СЕСІЇ 7 СКЛИКАННЯ

Дата: 29.09.2021 12:13
Кількість переглядів: 766

30 вересня 2021 року  о 10.00 годині відбудеться позачергове пленарне засідання сесії Часовоярської міської ради 7 скликання у залі засідань Часовоярської міської ради, за адресою: 84551, Донецька область Бахмутський район,  м. Часів Яр, вул. Цілинників, буд. 1.

Фото без опису

Порядок денний:

  1. Про початок повноважень депутата Часовоярської міської ради VII скликання Федій Т.В.
  2. Про внесення змін до рішення Часовоярської міської ради від 07.12.2020 № 7/2-22 «Про обрання постійних комісій Часовоярської міської ради 7 скликання та затвердження їх складу»
  3. Про внесення змін до рішення Часовоярської міської ради від 25.02.2021 № 7/9-98 «Про закріплення території Часовоярської міської територіальної громади за депутатами Часовоярської міської ради VII скликання»
  4. Про внесення змін до Програми компенсації перевезення окремих пільгових категорій громадян на приміському автобусному маршруті загального користування №120 «Бахмут — Часів Яр» на 2021 рік
  5. Про внесення змін до Програми економічного і соціального розвитку території Часовоярської міської ради на 2021 рік
  6. Про внесення змін до рішення Часовоярської міської ради від 24.12.2020 року № 7/5-39 «Про  бюджет Часовоярської міської територіальної громади на 2021 рік»
  7. Про передачу з комунальної власності Часовоярської міської територіальної громади у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст Донецької області блочно-модульної котельні, яка працює на газі
  8. Про внесення змін до  складу комісії із приймання-передачі (безоплатно) до комунальної власності Часовоярської міської територіальної громади від АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ЧАСІВОЯРСЬКИЙ ВОГНЕТРИВКИЙ КОМБІНАТ» майна, затвердженого рішенням Часовоярської міської ради від 27.08.2021 № 7/17-176 «Про прийняття (безоплатно) до комунальної власності Часовоярської міської територіальної громади майна»
  9. Про включення потенційного об’єкту оренди до Переліку першого типу об’єктівкомунальної власності Часовоярської міської територіальної громади,що підлягають передачі в оренду через проведення аукціону (нежитлова будівля загальною площею 234,39 кв.м, що розташована за адресою: Донецька область, місто Часів Яр, вулиця О.Кошового, 42)
  10. Про затвердження документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок комунальної власності Часовоярської міської територіальної громади на яких розташовано об’єкти нерухомого майна АТ «Часівоярський вогнетривкий комбінат»
  11. Про внесення змін до рішення Часовоярської міської ради від 27.08.2021 № 7/17-181 «Про перейменування Часовоярського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №17 Часовоярської міської ради Донецької області на Часовоярський опорний заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №17 Часовоярської міської ради Донецької області та припинення Калинівського закладу загальної середньої освіти І-ІІ ступенів Часовоярської міської ради Донецької області, закладу дошкільної освіти (ясла-садок) загального розвитку «Лісова казка» Часовоярської міської ради Донецької області в результаті реорганізації шляхом приєднання до Часовоярського опорного закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №17 Часовоярської міської ради Донецької області та затвердження Статуту в новій редакції»
  12. Про внесення змін до рішення Часовоярської міської ради від 27.08.2021 № 7/17-182 «Про оптимізацію освітньої мережі Часовоярської міської ради шляхом ліквідації навчально-виховного комплексу «Загальноосвітній навчальний заклад-дошкільний навчальний заклад» І ступеня №29 «Барвінок»
  13. Про внесення змін до складу комісії з припинення юридичної особи Калинівської сільської ради Бахмутського району Донецької області в результаті реорганізації шляхом її приєднання до Часовоярської міської ради, затвердженої рішенням Часовоярської міської ради від 02.12.2020 № 7/2-10
  14. Різне.

ОЗНАЙОМИТИСЬ З ПРОЕКТАМИ РІШЕНЬ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь