A A A K K K
для людей із порушенням зору
Часовоярська міська територіальна громада
Донецька область, Бахмутський район

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ про намір зміни тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, послуги з постачання теплової енергії і постачання гарячої води, що надаються ОКП «ДТКЕ»

Дата: 03.11.2021 13:09
Кількість переглядів: 463

У зв’язку з різким підвищенням ціни на природний газ  у порівнянні з розрахунковою ціною, яка була на момент встановлення тарифів для  ОКП «ДТКЕ», враховуючи положення Меморандуму від   30 вересня 2021 року, на виконання вимог якого ,ОКП «ДТКЕ» здійснило зміну розрахунків тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, послугу з постачання теплової енергії і постачання гарячої води, і подало 29.10.2021 року до Донецької обласної державної адміністрації, Донецької обласної військово-цивільної адміністрації заяву та пакет розрахункових документів.

На виконання п.п. 3, 5 Порядку інформування споживачів про намір зміни цін/тарифів на комунальні послуги з обґрунтуванням такої необхідності, затвердженого наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 05.06.2018р. №130, повідомляємо вас, що повна інформація щодо загального розміру планованого тарифу, його структури; обґрунтування необхідності встановлення тарифу, тощо, розміщена на офіційному сайті ОКП «ДТКЕ»,  (http://www.kpdtke.com.ua ).

Письмові зауваження та пропозиції Ви можете надіслати до 8 листопада 2021 року на адресу ОКП «Донецьктеплокомуненерго» (84307, м. Краматорськ, пров.Земляний,2), електронну адресу: E-mail: postmaster@kpdtke.com.ua або безпосередньо до Донецької обласної державної адміністрації, Донецької обласної військово-цивільної адміністрації (84300, м. Краматорськ, вул. Олекси Тихого, 6).

Адміністрація ОКП «ДТКЕ»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь