A A A K K K
для людей із порушенням зору
Часовоярська міська територіальна громада
Донецька область, Бахмутський район

Відбулось засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Часовоярської міської ради

Дата: 15.12.2021 11:45
Кількість переглядів: 569

     15.12.2021 о 10.00 відбулось засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Часовоярської міської ради. На розгляді порядка денного були наступні питання: 

- про встановлення на території Часовоярської  міської територіальної громади  «помаранчевого» рівня епідеміологічної небезпеки поширення СОVID-19 та організацію виконання вимог постанови Кабінету Міністрів України від 09.12.2020  № 1236 « Про встановлення карантину та запровадження  обмежувальних  протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби спричиненої коронавірусом SARS-Co-2».

ВИРІШИЛИ:

            1. Скасувати на території  Часовоярської  міської  територіальної громади «червоний» рівень та ввести «помаранчевий» рівень епідемічної небезпеки.

              2. Додержуватися обмежень, згідно вимогам  постанови Кабінету Міністрів України № 1236. У разі  ускладнення  епідемічної  ситуації  на території  громади  ввести додаткові  обмежувальні протиепідемічні заходи, спрямовані на запобіган-ня виникненню та поширенню спалахів гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої короно вірусом SARS-CoV-2.

        3. Продовжити  інформаційно-роз`яснювальну роботу серед населення щодо профілактики   захворювання    на   гостру   респіраторну   хворобу  COVID - 19  і можливих наслідків  ( втому числі шляхом вакцинації різних верств населення  та працівників підприємств та установ ).

         4. Посилити  роз`яснювальну роботу  з  метою  дотримання  населенням  та робітниками  підприємств  та установ, суб`єктами господарювання   протиепіде -міологічних  заходів  ( носіння масок,  використання  антисептиків,  дотримання соціальної  дистанції, здійснення визначених заходів дезінфекції  то що) .

        5. Інформувати  мешканців  Часовоярської  міської  територіальної громади про  рішення  комісії.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь