A A A K K K
для людей із порушенням зору
Часовоярська міська територіальна громада
Донецька область, Бахмутський район

Декларації відповідності матеріально-технічної бази суб'єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки

Дата: 14.01.2022 13:33
Кількість переглядів: 223

Відділ запобігання надзвичайним ситуаціям Бахмутського районного управління Головного управління ДСНС України у Донецькій області доводить до вашого відома, що кожен суб’єкт господарювання відповідно до вимог частини другої статті 57 Кодексу цивільного захисту України, набуває право на початок роботи новоутворених підприємств, початок використання суб’єктом господарювання об’єктів нерухомості (будівель, споруд, приміщень або їх частин) з дня реєстрації «Декларації відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки».

Відповідно до частини першої статті 1 Закону України від 06.09.2005 № 2806-IV “ Про дозвільну систему в сфері господарської діяльності ” Декларація - це документ, яким суб'єкт господарювання повідомляє адміністратора або представника відповідного дозвільного органу про відповідність своєї матеріально-технічної бази вимогам законодавства з питань пожежної безпеки. У такий спосіб суб'єкт господарювання набуває права на провадження певних дій щодо здійснення господарської діяльності або видів господарської діяльності без отримання документа дозвільного характеру.

Декларація реєструється дозвільним органом на безоплатній основі.

Особисто ознайомитись з порядком подання та реєстрації декларації суб’єкт господарювання ви можете у Постанові КМУ від 05.06.2013 № 440 "Про затвердження Порядку подання і реєстрації декларації відповідності матеріально-технічної бази суб'єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки".

         Отримати відповідну адміністративну послугу з реєстрації Декларації можна у Центрі надання адміністративних послуг у м. Часів Яр, за адресою: Донецька область, Бахмутський район, м. Часів Яр, вул. Цілинників, 2. Послугу в електронному вигляді можна отримати через портал електронних послуг ДСНС, за посиланням: e-services.dsns.gov.ua або Єдиний державний веб-портал електронних послуг, за посиланням: diia.gov.ua.

Разом з цим повідомляємо, що за початок роботи новоутворених підприємств або початок використання суб’єктом господарювання об’єктів нерухомості без зареєстрованої Декларації, відповідно до статті 175-2 Кодексу України про адміністративні правопорушення передбачено адміністративну відповідальність у вигляді штрафу від 2 550 до 3 400 грн.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь