Часовоярська міська територіальна громада
Донецька область, Бахмутський район

До уваги роботодавців та громадян!

Дата: 14.02.2022 20:22
Кількість переглядів: 373

У зв’язку зі змінами в адміністративно-територіальному устрої України постановою правління Фонду соціального страхування України від 18.11.2021 № 35 внесено зміни до структури управління виконавчої дирекції Фонду в Донецькій області.

        З 01 березня 2022 року  на території Бахмутського району  діятиме  новий відокремлений підрозділ управління виконавчої дирекції Фонду в Донецькій області з обслуговуванням страхувальників, застрахованих осіб та потерпілих на виробництві  - Бахмутське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Донецькій області (Бахмутський район у складі територій Бахмутської міської, Званівської сільської, Світлодарської міської, Сіверської міської, Соледарської міської, Торецької міської, Часовоярської міської територіальних громад).

        У зв’язку з цим, Бахмутське міське відділення управління виконавчої дирекції Фонду в Донецькій області повідомляє, що Заяви-розрахунки на фінансування для надання матеріального забезпечення застрахованим особам, страхових виплат потерпілим на виробництві, відшкодування вартості поховання потерпілого та пов’язаних з цим ритуальних послуг за рахунок коштів Фонду та Повідомлення про виплату коштів застрахованим особам від страхувальників будуть прийматись по 21 лютого 2022 року включно. Про відновлення прийому заяв-розрахунків, повідомлень про виплату коштів буде повідомлено додатково.

Контактний телефон для консультацій з питання надання матеріального забезпечення    (0627) 44-53-79, адреса електронної пошти:  baxm.dn@fssu.gov.ua.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь