A A A K K K
для людей із порушенням зору
Часовоярська міська територіальна громада
Донецька область, Бахмутський район

До уваги роботодавців та громадян!

Дата: 14.02.2022 20:22
Кількість переглядів: 334

У зв’язку зі змінами в адміністративно-територіальному устрої України постановою правління Фонду соціального страхування України від 18.11.2021 № 35 внесено зміни до структури управління виконавчої дирекції Фонду в Донецькій області.

        З 01 березня 2022 року  на території Бахмутського району  діятиме  новий відокремлений підрозділ управління виконавчої дирекції Фонду в Донецькій області з обслуговуванням страхувальників, застрахованих осіб та потерпілих на виробництві  - Бахмутське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Донецькій області (Бахмутський район у складі територій Бахмутської міської, Званівської сільської, Світлодарської міської, Сіверської міської, Соледарської міської, Торецької міської, Часовоярської міської територіальних громад).

        У зв’язку з цим, Бахмутське міське відділення управління виконавчої дирекції Фонду в Донецькій області повідомляє, що Заяви-розрахунки на фінансування для надання матеріального забезпечення застрахованим особам, страхових виплат потерпілим на виробництві, відшкодування вартості поховання потерпілого та пов’язаних з цим ритуальних послуг за рахунок коштів Фонду та Повідомлення про виплату коштів застрахованим особам від страхувальників будуть прийматись по 21 лютого 2022 року включно. Про відновлення прийому заяв-розрахунків, повідомлень про виплату коштів буде повідомлено додатково.

Контактний телефон для консультацій з питання надання матеріального забезпечення    (0627) 44-53-79, адреса електронної пошти:  baxm.dn@fssu.gov.ua.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь