A A A K K K
для людей із порушенням зору
Часовоярська міська територіальна громада
Донецька область, Бахмутський район

Звернення начальника Часовоярської міської військової адміністрації Сергія Чаус з нагоди Дня вшанування Героїв Небесної Сотні

Дата: 20.02.2023 09:05
Кількість переглядів: 67

Фото без опису

Герої Небесної Сотні – уособлення людської, громадянської та національної відваги й самовідданості, які ціною жертовності показали, що наш український дух є незламним, а народ – нескореним. 

Події Революції Гідності засвідчили: українці не просто обрали шлях до Європи, а й готові за нього боротися, відстоюючи власні права та свободи.

Повномасштабний напад рф на Україну пришвидшив консолідацію української нації, маємо частіше згадувати доленосні події, які стали символом боротьби за свободу та гідність. Майдан перестав бути назвою місцевості. Він став символом Свободи. Національна єдність стала основою успішного спротиву. Наступ військ РФ вдалося зупинити завдяки спільним зусиллям українців, які стали на захист держави в лавах Збройних сил України, Національної гвардії України та масового волонтерського руху.

Перемога України – запорука світової стабільності. Шляхом брутального, демонстративного порушення норм міжнародного права, РФ прагне демонтувати міжнародний порядок, заснований на правилах, зруйнувати єдність демократичних країн та повернути світ в епоху імперій, сфер впливу та колоніальних воєн.

Ми вдячні союзникам за потужну військову, політичну, економічну, фінансову та гуманітарну підтримку. Втім, для остаточної перемоги Україна потребує ще консолідованішої допомоги, передусім – у військовій сфері. Українці вистояли й довели свою спроможність перемагати російську військову агресію.

Від 2014 року Україна бореться за суверенітет і соборність. Російський агресор тимчасово окупував окремі українські землі. Але всі вони обов’язково будуть звільнені. Україна переможе ворога й відновить територіальну цілісність. Вистояли – переможемо!

У цей день ми маємо віддати шану тим, хто “положив серце й душу за нашу свободу”. А ще – вшанувати тих батьків, які ніколи не дочекаються сина, ту дружину, яка ніколи більше не зможе обійняти свого чоловіка, ту дитину, яка вже ніколи не побачить батьківської посмішки. Їм доводиться жити з цим болем щодня.

Тож схилімо голови перед Героями. І нехай найкращим пам’ятником для них стане мирне та заможне життя, нова Україна, про яку вони мріяли і яку ми з вами обов’язково побудуємо.

Слава Україні!

Слава її Героям!

З повагою,

Начальник Часовоярської міської військової адміністрації Сергій ЧАУС


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь