A A A K K K
для людей із порушенням зору
Часовоярська міська територіальна громада
Донецька область, Бахмутський район

Звернення Президента України Володимира Зеленського

Дата: 27.03.2023 09:26
Кількість переглядів: 122

Фото без опису

Сьогодні відбулась зустріч з військовими - спеціальна військова зустріч, особливе коло учасників. Провів також зустрічі з сектором безпеки, з розвідкою. Оборона, посилення нашого захисту - і від зовнішніх загроз, і від внутрішніх загроз. Готуємо відповідні кроки.

Постійно, незмінно, максимальна увага приділяється ситуації на передовій. За жорстокі битви, які щодня забирають життя наших людей і щодня потребують постійної мобілізації нашої держави і суспільства. Неправильно, несправедливо, коли наші воїни, які йдуть з передової, мають відчуття, що для багатьох в тилу війна нібито вже закінчилась. Для тих, хто не просто далеко від Донеччини чи Нікополя, від Салтівки, від прикордонних районів Сумської області, від Запоріжжя... Але хто морально далеко від окопів, від щоденного болю українців.

Зараз, як і рік тому, морально далеко від війни не можна, хоча завдяки нашим воїнам реальні бойові дії відбуваються географічно далеко від багатьох. Зараз, як і рік тому, важливо, щоб якомога більше українців допомагали обороні держави, допомагали накопиченню світової підтримки для нашої перемоги.

Колеги Українці! Підтримуйте наших воїнів по можливості. Не забувайте про фандрейзингові кампанії волонтерів та приєднуйтесь, коли зможете. Дуже важливо всім, хто має інформаційний вплив, брати участь в інформаційній роботі. Це стосується не тільки журналістів. Це стосується всіх, хто може поширювати правду про агресію. Сила України - це сила всіх тих, хто бореться за Україну і хто допомагає воїнам.

Слава всім нашим воїнам, які знаходяться в бойових діях! Вдяка всім, хто допомагає обороні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь