Часовоярська міська територіальна громада
Донецька область, Бахмутський район

Документи на обласний конкурс «Жінка Донеччини» прийматимуть до 1 вересня 2023 року

Дата: 21.08.2023 15:16
Кількість переглядів: 121

Фото без опису

Управлінням сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації у співпраці з благодійним фондом «Слов’янське серце» за підтримки «ООН Жінки в Україні» оголошено обласний конкурс «Жінка Донеччини».

Приймання документів триватиме до 01 вересня 2023 року.

Метою конкурсу є відзначення та підтримки найбільш активних жінок за вагомий внесок в соціальне та культурне життя суспільства, стимулювання позитивних зрушень у сфері гендерної рівності та сприяння реалізації державної політики щодо забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків.

Участь у конкурсі можуть взяти громадянки України віком від 18 років, які роблять вагомий особистий внесок своєю працею та професійними вміннями у розбудову Донецької області.

Для участі у Конкурсі до управління за рахунок відправника (docspd84200@ukr.net, «Нова пошта» - Львівська область, Стрийський район, м. Миколаїв, вул. Болоня 42, Нова пошта відділення номер 1 або «Укрпошта» - 81600, Львівська область, Стрийський район, м. Миколаїв, вул Чайковського, 18) на Дьоміна Ірина Олексіївна, 0954281700 подаються такі документи в електронному або паперовому вигляді: історія жінки у довільній формі, українською мовою, обсягом до двох сторінок формату А4 (кожна історія проходить модерацію та узгодження); анонс історії для розміщення у телеграм-каналі обсягом до 2000 знаків; фотокартка формату 10*15; копії документів, що підтверджують досягнення конкурсантки (статті, відзнаки, інформація про участь конкурсантки у фестивалях, форумах, конференціях, тощо); згода на оприлюднення та використання матеріалу.

До зазначеного вище переліку документів можуть додаватися інші матеріали, які допоможуть розкрити досягнення кандидатки та їхню соціальну вагомість.

Конкурс проводиться за такими номінаціями: 

«Медикиня року»; 

«Вчителька року»; 

«Зоозахисниця року»; 

«Правозахисниця року»; 

«Жінка у владі»; 

«Волонтерка року»; 

«Військова року»; 

«Журналістка року» (окрім журналісток до участі у номінації допускаються блогерки); 

«Підприємниця року»;

«Охоронниця року» (участь у номінації беруть представниці правоохоронних органів та Державної служби України з надзвичайних ситуацій); 

«Героїчний вчинок року»; 

«Культурне досягнення року»; 

«Психологиня року» (до участі у номінації допускаються виключно психологи за фахом, які мають свідоцтво про освіту державного зразка).

За інформацією управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь