Часовоярська міська територіальна громада
Донецька область, Бахмутський район

07 вересня - День воєнної розвідки України

Дата: 07.09.2023 09:11
Кількість переглядів: 55

Фото без опису

 

Відповідно до Указу Президента України від 07 вересня 2022 року № 629/2022 в Україні щорічно 07 вересня відзначається День воєнної розвідки України. Ця дата була обрана не випадково, саме в цей день, в 1992-му році вийшов Указ Президента України «Про Управління військової стратегічної розвідки Міністерства оборони України», який відкрив нову сторінку в історії оборонного відомства суверенної держави.

Українські військові розвідники швидко здобувають новий досвід і стали однією з основ української державності. Лише з часом ми зможемо дізнатися про результати роботи наших розвідників, адже про більшість успіхів розвідки не можна говорити публічно. Втім, беззаперечним результатом її діяльності є здобутки нашої держави на полі бою, звільнення наших територій від російських окупантів і впевненість у майбутній перемозі.

Саме від розвідників залежить успіх бойової операції. Розвідка дозволяє чути й бачити противника, передбачати рух збройних сил, визначати сильні та слабкі сторони ворога. Надзвичайно важливим є те, що розвідка наповнює доказову базу щодо російських агресії та воєнних злочинів на території України.

Сьогодні воєнна розвідка України є однією з найбільш фахових і результативних у світі. Це – факт, який щодня доводиться в боях за нашу державу, її суверенітет і територіальну цілісність, в боротьбі за нашу землю та майбутнє

Можна впевнено говорити, що операції воєнної розвідки посядуть одне з визначальних місць в історії перемоги України в цій війні.

 

За  матеріалами сайту Донецької облдержадміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь