Часовоярська міська територіальна громада
Донецька область, Бахмутський район

07 вересня - День воєнної розвідки України

Дата: 07.09.2023 09:11
Кількість переглядів: 89

Фото без опису

 

Відповідно до Указу Президента України від 07 вересня 2022 року № 629/2022 в Україні щорічно 07 вересня відзначається День воєнної розвідки України. Ця дата була обрана не випадково, саме в цей день, в 1992-му році вийшов Указ Президента України «Про Управління військової стратегічної розвідки Міністерства оборони України», який відкрив нову сторінку в історії оборонного відомства суверенної держави.

Українські військові розвідники швидко здобувають новий досвід і стали однією з основ української державності. Лише з часом ми зможемо дізнатися про результати роботи наших розвідників, адже про більшість успіхів розвідки не можна говорити публічно. Втім, беззаперечним результатом її діяльності є здобутки нашої держави на полі бою, звільнення наших територій від російських окупантів і впевненість у майбутній перемозі.

Саме від розвідників залежить успіх бойової операції. Розвідка дозволяє чути й бачити противника, передбачати рух збройних сил, визначати сильні та слабкі сторони ворога. Надзвичайно важливим є те, що розвідка наповнює доказову базу щодо російських агресії та воєнних злочинів на території України.

Сьогодні воєнна розвідка України є однією з найбільш фахових і результативних у світі. Це – факт, який щодня доводиться в боях за нашу державу, її суверенітет і територіальну цілісність, в боротьбі за нашу землю та майбутнє

Можна впевнено говорити, що операції воєнної розвідки посядуть одне з визначальних місць в історії перемоги України в цій війні.

 

За  матеріалами сайту Донецької облдержадміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь