Часовоярська міська територіальна громада
Донецька область, Бахмутський район

БАХМУТСЬКИЙ МІСЬКИЙ ЦЕНТР ЗАЙНЯТОСТІ ІНФОРМУЄ ЩОДО ПОСЛУГ ЦЕНТРУ

Дата: 29.01.2024 13:27
Кількість переглядів: 74

Фото без опису

З метою створення більш сприятливих умов для зайнятості безробітних громадян служба зайнятості пропонує ряд активних програм для бізнесу, які покликані допомогти у вирішенні питань працевлаштування для соціально вразливих категорій населення, насамперед для внутрішньо переміщених осіб. Серед них:

  • Програма з надання роботодавцям компенсацій за працевлаштування зареєстрованих безробітних (постанова КМУ від 10 лютого 2023 р. № 124);
  • Програма з надання роботодавцям компенсацій на оплату праці за працевлаштованих зареєстрованих безробітних із числа внутрішньо переміщених осіб (постанова КМУ від 08 вересня 2015 року №696) – сума компенсації може сягати 85200 грн;
  • Програма з надання роботодавцю компенсації витрат на оплату праці за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб внаслідок проведення бойових дій під час воєнного стану в Україні (постанова КМУ від 20 березня 2022 р. № 331) – сума компенсації становить від 21300 грн., якщо це особа з інвалідністю – від 42600 грн.

Також Бахмутський міський центр зайнятості надає послуги з припинення трудових відносин особам, які в умовах військової агресії росії не припинили трудову діяльність або інший вид зайнятості, з подальшою реєстрацією як безробітного.

Задля підвищення адресності, якості та зручності соціальних послуг, які відносяться до функціоналу Державної служби зайнятості, Бахмутський міський центр зайнятості пропонує всім громадянам, які втратили роботу та не мають джерел існування, свою допомогу з профорієнтації та навчання, надання сертифіката або ваучера для підтримання конкурентоспроможності на ринку праці, індивідуального планування працевлаштування, пошуку підходящої роботи та сприяння у працевлаштуванні по всій території України тощо. У якості матеріальної підтримки безробітні особи забезпечуються допомогою по безробіттю згідно діючого законодавства.

Реєстрація в центрі зайнятості здійснюється за допомогою електронних засобів комунікації, в тому числі через мобільний застосунок або портал державних послуг «Дія», а також через електронний кабінет шукача роботи.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь