Часовоярська міська територіальна громада
Донецька область, Бахмутський район

Новини

Дата: від до Скинути

У Часів Ярі відбувся урочистий захід з нагоди 30-ої річниці Збройних Сил України

У Часів Ярі відбувся урочистий захід з нагоди 30-ої річниці Збройних Сил України

6 грудня у Часів Ярі відбувся урочистий захід з нагоди 30-ої річниці Збройних Сил України. Секретар міської ради Сергій Чаус привітав військовослужбовців зі святом, оголосив Подяки Часовоярської міської ради військовим частинам та вручив ляльки - мотанки, виготовлені вихованцями Часовоярського Центру дитячої та юнацької творчості, які виконують роль оберегу та є символом мудрості.

18:13 06.12.2021

ПОЗАЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ СЕСІЇ 7 СКЛИКАННЯ

ПОЗАЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ СЕСІЇ 7 СКЛИКАННЯ

06 грудня 2021 року  о 10.00 годині відбудеться позачергове пленарне засідання сесії Часовоярської міської ради 7 скликання у залі засідань Часовоярської міської ради, за адресою: 84551, Донецька область Бахмутський район,  м. Часів Яр, вул. Цілинників, буд. 1.

13:13 03.12.2021

Від сьогодні через Дію люди зможуть отримати ще 7 послуг соціального характеру, – Марина Лазебна

Від сьогодні через Дію люди зможуть отримати ще 7 послуг соціального характеру, – Марина Лазебна

Завдяки спільній роботі Мінсоцполітики та Мінцифри з цифровізації державних послуг у сфері соціального захисту від сьогодні через портал Дія люди зможуть отримати ще 7 послуг соціального характеру. Про це повідомила Міністр соціальної політики України Марина Лазебна під час презентації Мінсоцполітики спільно з Мінцифрою нових послуг у Дії, пов’язаних із соціальною та пенсійною сферами.

12:57 03.12.2021

Регіональне відділення Фонду державного майна України по Донецькій та Луганській областях здійснює продаж  об'єктів державної власності на електронних аукціонах

Регіональне відділення Фонду державного майна України по Донецькій та Луганській областях здійснює продаж об'єктів державної власності на електронних аукціонах

Регіональне відділення Фонду державного майна України по Донецькій та Луганській областях здійснює продаж на електронних аукціонах, які відбудяться 17.12.2021, об’єктів державної власності:

16:07 02.12.2021

Державна установа «Офіс з розвитку підприємництва та експорту» розпочала опитування

Державна установа «Офіс з розвитку підприємництва та експорту» розпочала опитування

В рамках планування роботи на 2022 рік Державна установа «Офіс з розвитку підприємництва та експорту» розпочала опитування підприємців, експортерів, галузевих та бізнес асоціацій. Метою опитування є аналіз потреб українського бізнесу в наступних напрямках: експортна освіта, аналітика, консалтинг, готовність до експорту, пріоритетні закордонні ринки та виклики які постають при зовнішньо-економічній діяльності.

15:57 02.12.2021

Головне управління ДПС у Донецькій області інформує

Головне управління ДПС у Донецькій області інформує

Чи відображається  в одноразовій декларації майно, придбане після 01 січня 2021 року? Шановні платники! Головне управління ДПС у Донецькій області нагадує, що з 01 вересня 2021 року стартувало одноразове (спеціальне) добровільне декларування громадянами України активів (розміщених на території України та/або за її межами), які належать їм на правах власності та з яких, відповідно до вимог законодавства та/або міжнародних договорів, не були сплачені або сплачені не в повному обсязі податки і збори протягом будь-якого з податкових періодів, що мали місце до 01 січня 2021 року.

14:59 02.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь