A A A K K K
для людей із порушенням зору
Часовоярська міська територіальна громада
Донецька область, Бахмутський район

Новини

Дата: від до Скинути

ПОЗАЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ СЕСІЇ 7 СКЛИКАННЯ

ПОЗАЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ СЕСІЇ 7 СКЛИКАННЯ

15 листопада 2021 року  о 10.00 годині відбудеться позачергове пленарне засідання сесії Часовоярської міської ради 7 скликання у залі засідань Часовоярської міської ради, за адресою: 84551, Донецька область Бахмутський район,  м. Часів Яр, вул. Цілинників, буд. 1.

17:59 11.11.2021

Про виплату бюджетної субсидії з розрахунку на одиницю оброблювальних угідь

Про виплату бюджетної субсидії з розрахунку на одиницю оброблювальних угідь

З метою організації належного використання коштів, передбачених у державному бюджеті для державної підтримки сільськогосподарських товаровиробників шляхом виділення бюджетних субсидій з розрахунку на одиницю оброблювальних угідь та відповідно до постанови КМУ від 11.08.2021 № 886 «Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для державної підтримки сільськогосподарських товаровиробників шляхом виділення бюджетних субсидій з розрахунку на одиницю оброблюваних угідь» департаментом агропромислового розвитку та земельних відносин облдержадміністрації утворено обласну комісію з прийняття рішень щодо виплати бюджетної субсидії з розрахунку на одиницю оброблюваних угідь та затверджено її персональний склад.

16:30 11.11.2021

Бахмутська ДПІ Головного управління ДПС у Донецькій області інформує

Бахмутська ДПІ Головного управління ДПС у Донецькій області інформує

Бахмутська ДПІ Головного управління ДПС у Донецькій області з метою роз’яснення норм податкового законодавства та підвищення податкової культури громадян з питань одноразового (спеціального) добровільного декларування активів фізичних осіб відповідно до Закону України від 15 червня 2021 року № 1539-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо стимулювання детінізації доходів та підвищення податкової культури громадян шляхом запровадження одноразового (спеціального) добровільного декларування фізичними особами належних їм активів та сплати одноразового збору до бюджету» надає посилання на ролик  щодо одноразового (спеціального) добровільного декларування: https://youtu.be/h3FNb10K-p4.

16:29 11.11.2021

Пам’ятайте! Тільки суворе дотримання правил пожежної безпеки дозволить надійно захистити Вас і Ваш будинок від пожежі

Пам’ятайте! Тільки суворе дотримання правил пожежної безпеки дозволить надійно захистити Вас і Ваш будинок від пожежі

Стан, який склався сьогодні з пожежами, свідчить, про наявність складних проблем в протипожежному захисті житлового сектору. Протягом неповних півтора місяців 2021 року на території міста Бахмут та Бахмутського району сталося 95 пожежі, з яких 22 у приватних житлових домоволодіннях, на яких загинуло дві особи. Населення часто порушує елементарні правила пожежної безпеки, не приділяючи їм належної уваги або просто тому, що не знає їх. Аналіз пожеж показує, що винуватцями більшості з них є самі мешканці, які зневажають елементарними правилами пожежної безпеки, необережно поводяться з вогнем під час паління, користування приладами освітлення з відкритим полум’ям (гасовими лампами, свічками, факелами тощо) що особливо небезпечно для горищних приміщень, балконів, коридорів, комор і різних господарських будівель. Пожежі викликані непогашеною цигаркою або сигаретою, є найбільш розповсюдженими у більшій мірі ніж може здатися на перший погляд. Більшість пожеж, спричинених курінням, пов’язана з курінням у нетверезому стані у ліжку. Не менш поширеною причиною пожеж є порушення правил користування електричними приладами. Аналіз таких випадків показує, що вони відбуваються в основному, з двох причин: порушення правил пожежної безпеки під час користування електропобутовими приладами і прихованої несправності цих приладів. Крім того, пожежі можуть виникати і від несправної електропроводки або неправильної експлуатації електромережі. Це може статися, наприклад, якщо в одну розетку включити декілька побутових приладів водночас. Виникає перевантаження, проводи можуть нагрітися, в ізоляції спалахнути.

15:39 11.11.2021

Реабілітаційне лікування застрахованих осіб, які перехворіли на COVID-19 та отримали ускладнення

Реабілітаційне лікування застрахованих осіб, які перехворіли на COVID-19 та отримали ускладнення

Бахмутське міське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Донецькій області в умовах карантинних обмежень продовжує направлення застрахованих осіб на реабілітаційне лікування до санаторно - курортних закладів.

15:31 11.11.2021

УВАГА! ЗМІНИ У ЗАКОНОДАВСТВІ!  ПРИЗНАЧЕННЯ І ВИПЛАТА КОМПЕНСАЦІЇ ФІЗИЧНИМ ОСОБАМ, ЯКІ НАДАЮТЬ СОЦІАЛЬНІ ПОСЛУГИ З ДОГЛЯДУ НА НЕПРОФЕСІЙНІЙ ОСНОВІ

УВАГА! ЗМІНИ У ЗАКОНОДАВСТВІ! ПРИЗНАЧЕННЯ І ВИПЛАТА КОМПЕНСАЦІЇ ФІЗИЧНИМ ОСОБАМ, ЯКІ НАДАЮТЬ СОЦІАЛЬНІ ПОСЛУГИ З ДОГЛЯДУ НА НЕПРОФЕСІЙНІЙ ОСНОВІ

Урядом 20 жовтня 2021 року внесено зміни щодо Порядку призначення і виплати компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду на непрофесійній основі (постанова КМУ від 20.10.2021 № 1074, чинна з 23.10.2021).

11:56 10.11.2021

Сприяння вирішенню трудових спорів – невід’ємна і складова частина роботи відділення НСПП в Донецькій області

Сприяння вирішенню трудових спорів – невід’ємна і складова частина роботи відділення НСПП в Донецькій області

Відділення Національної служба посередництва і примирення в Донецькій області  постійно стикається з правовою необізнаністю найманих працівників підприємств, установ і організацій щодо захисту їх інтересів в рамках законодавства про порядок вирішення колективних трудових спорів (конфліктів).

11:55 10.11.2021

Про місця розташування контейнерних майданчиків  для збору твердих побутових відходів на території міста Часів Яра

Про місця розташування контейнерних майданчиків для збору твердих побутових відходів на території міста Часів Яра

Відповідно до п. 6 ч. 1 ст. 30 Закону України «Про місцеве   самоврядування в Україні» виконавчий комітет Часовоярської міської ради інформує населення міста Часів Яра про місця розташування контейнерних майданчиків для збору побутових відходів на території міста Часів Яра:

10:21 10.11.2021

Громади Донеччини звернулися до нардепів з проханням не підтримувати урядовий законопроєкт

Громади Донеччини звернулися до нардепів з проханням не підтримувати урядовий законопроєкт

Йдеться про законопроєкт №6062, який дозволяє Міністерству фінансів і місцевим державним адміністраціям зупиняти виконання бюджетів територіальних громад, а також ліквідує бюджети розвитку. Документ містить й низку інших суперечливих норм. Зокрема, передбачається вилучення у місцевих бюджетів на користь держбюджету залишків освітньої субвенції, надання повноважень Кабміну визначати порядок погашення середньострокових позик органами місцевого самоврядування, зарахування до держбюджету доходів від викупу земельних ділянок комунальної власності та ускладнення процедур проведення внутрішнього аудиту.

10:17 10.11.2021

Результати контрольно-перевірочної роботи Бахмутського міського  відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Донецькій області за 9 місяців 2021 року

Результати контрольно-перевірочної роботи Бахмутського міського відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Донецькій області за 9 місяців 2021 року

Кількість страхувальників, які перебували на обліку у відділенні станом на  01.10.2021 року становила 7751 осіб, із них юридичних осіб – 2848 , фізичних осіб – 4885, членів фермерського господарства-18.

10:15 10.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь